05/12/2019 05/12/2019 Με λαμπρότητα τιμάται και φέτος στον Πειραιά, η εορτή του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας , προστάτου των Ναυτικών. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της πόλης οι Ιερές Ακολουθίες της πανηγύρεως, κατά τις 06/12, θα τελεσθούν ως εξής: Το πρωί, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος και συνιερουργούντος του...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2019 - 22:28

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αύριο στις 15:45 η πάνδημη λιτάνευση του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αύριο στις 15:45 η πάνδημη λιτάνευση του Αγίου Νικολάου

Με λαμπρότητα τιμάται και φέτος στον Πειραιά, η εορτή του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας , προστάτου των Ναυτικών. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της πόλης οι Ιερές Ακολουθίες της πανηγύρεως, κατά τις 06/12, θα τελεσθούν ως εξής:

Το πρωί, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 15:45 θα γίνει πάνδημη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του λειψάνου του Αγίου στην πόλη και το λιμάνι του Πειραιά. Στις 17:00 θα ψαλούν μεθέορτος εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου.

Κατά τις ιερές Ακολουθίες –οι οποίες θα μεταδοθούν απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία»- θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό λείψανο του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων