04/12/2019 04/12/2019 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση – Συναυλία, στις 4 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη, στις 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Κώστα Καραφώτη, για να αφυπνίσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής τῆς περιφέρειάς, σχετικά με το δράμα που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας. Η τοπική...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 17:06

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σήμερα η Συναυλία κατά της Φτώχειας

Διαδώστε:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σήμερα η Συναυλία κατά της Φτώχειας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση – Συναυλία, στις 4 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη, στις 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Κώστα Καραφώτη, για να αφυπνίσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής τῆς περιφέρειάς, σχετικά με το δράμα που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας.

Η τοπική Εκκλησία δεν παραμένει αδιάφορη μπροστά στις αυξανόμενες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση των αδελφών μας, που με αξιοπρέπεια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους.

Το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς δεν περιορίζεται στην διανομή χιλιάδων μερίδων φαγητού, μέσα από το ενοριακό δίκτυο της Τράπεζας αγάπης, το οποίο καλύπτει ανάγκες των συνανθρώπων μας χωρίς διακρίσεις σε χρώμα, φύλο, καταγωγή ή θρήσκευμα, ως δημιουργήματα του Τριαδικού μας Θεού, αλλά ανακουφίζει και κάθε είδους σωματικό και ψυχικό πόνο.

Στην προσπάθεια αυτή καλείστε να σταθείτε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες, ενισχύοντας τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν η Νόνη Δούνια και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων