08/05/2019 08/05/2019 Η Σύναξη για την Ορθοδοξία και η Εστία Πατερικών Μελετών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ἡ Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/05 στις 15:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, ο...
08 Μαΐου, 2019 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2019 - 16:21

ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ – Σάββατο 18/05: «Ἡ Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση»

Διαδώστε:
ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ – Σάββατο 18/05: «Ἡ Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση»

Η Σύναξη για την Ορθοδοξία και η Εστία Πατερικών Μελετών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ἡ Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/05 στις 15:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, ο Αρεοπαγίτης Γεώργιος Αποστολάκης, ο Σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Ποταμιάς, ο Αρχιμ. Παύλος Δημητρακόπουλος, διευθυντής του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς , ο υποστράτηγος ε.α. Αριστείδης Μπλάνος και ο θεολόγος συγγραφέας Λάμπρος Σκόντζος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων