02/07/2023 02/07/2023  Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου!  Ο 17χρονος μαθητής Χρήστος Δελής που παρακολουθούσε μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης διέπρεψε στις Πανελλήνιες εξετάσεις, σημειώνοντας 18.300 μόρια για την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή. Με τον πρωτεύσαντα επικοινώνησε τηλεφωνικά και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, ο οποίος τον συνεχάρη για την μεγάλη...
02 Ιουλίου, 2023 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 17:58

Αρίστευσε στις Πανελλήνιες μαθητής του Κοινωνικού Φροντιστήριου της Μητρόπολης Περιστερίου

Διαδώστε:
Αρίστευσε στις Πανελλήνιες μαθητής του Κοινωνικού Φροντιστήριου της Μητρόπολης Περιστερίου

 Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου!  Ο 17χρονος μαθητής Χρήστος Δελής που παρακολουθούσε μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης διέπρεψε στις Πανελλήνιες εξετάσεις, σημειώνοντας 18.300 μόρια για την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή.

Με τον πρωτεύσαντα επικοινώνησε τηλεφωνικά και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, ο οποίος τον συνεχάρη για την μεγάλη επιτυχία του και του ευχήθηκε να έχει ευλογημένη σταδιοδρομία στον χώρο της Ιατρικής.

Κοινωνικό Φροντιστήριο Ι. Μ. Περιστερίου: Το συγχαρητήριο μήνυμα για τις Πανελλήνιες

Σε σχετική ανάρτηση ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Ζαρίκος δεν κρύβει την χαρά και την υπερηφάνεια του τόσο για την επιτυχία του Χρήστου Δελή, όσο και για το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου:

“Μεγάλη ημέρα, η σημερινή, για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, μεγάλη η σημερινή ημέρα και για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!

Από νωρίς το μεσημέρι κατέφτασαν τα χαρμόσυνα νέα στον Υπεύθυνο, π. Αλέξανδρο! Οι μαθητές-τριες μας προσπάθησαν και επέτυχαν και φέτος και τούτο φέρεται εις γνώσιν όλων, με μεγάλη τιμή και χαρά.
Πρώτος των πρώτων, βαθμολογικά, μεταξύ των μαθητών-τριών μας, για την απερχόμενη σχολική χρονιά, κατέστη ο μαθητής μας, Χρήστος Δελής, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει 18.300 μόρια με στόχο να εισαχθεί σε Ιατρική Σχολή της χώρας μας! Με τον πρωτεύσαντα επικοινώνησε τηλεφωνικά και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γρηγόριος, ο οποίος τον συνεχάρη για την μεγάλη επιτυχία του και του ευχήθηκε να έχει ευλογημένη σταδιοδρομία στον χώρο της Ιατρικής.
Όλες αυτές τις επιτυχίες που σημειώνουν τα παιδιά μας, όλα αυτά τα 12 σχολικά έτη, φοιτώντας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι. Μ. Περιστερίου, επιτυγχάνονται με την αγάπη και το θεάρεστο έργο που προσφέρουν αφιλοκερδώς οι εμπειρότατοι 28 εθελοντές Καθηγητές, οι 4 σεβαστοί εθελοντές Γραμματείς και όλοι οι λοιποί συντελεστές, τους οποίους ευχαριστούμε ευγνωμόνως για ό,τι έκαναν, κάνουν και θα κάνουν και στο μέλλον για τα παιδιά μας.
Με την βοήθεια του Θεού, με την ευλογία και το προσωπικό ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γρηγορίου και με την πολύτιμη αγάπη και προσφορά των εθελοντών καθηγητών, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου προχωρά για 13η σχολική χρονιά και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια, ελπίδα και υψηλού επιπέδου διδασκαλία στα παιδιά της πόλης μας.

Πολλά

συγχαρητήρια

στον πρωτεύσαντα Χρήστο Δελή και σε όλους τους υπόλοιπους μαθητές-τριες μας!!!

Άξιοι-ες!!!
Ο Υπεύθυνος
Πρωτοπρεσβύτερος
π. Αλέξανδρος Ζαρίκος

 

 

Κοινωνικό Φροντιστήριο Ι. Μ. Περιστερίου: Το συγχαρητήριο μήνυμα για τις Πανελλήνιες

Μεγάλη ημέρα, η σημερινή, για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, μεγάλη η σημερινή ημέρα και για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!

Από νωρίς το μεσημέρι κατέφτασαν τα χαρμόσυνα νέα στον Υπεύθυνο, π. Αλέξανδρο! Οι μαθητές-τριες μας προσπάθησαν και επέτυχαν και φέτος και τούτο φέρεται εις γνώσιν όλων, με μεγάλη τιμή και χαρά.

Πρώτος των πρώτων, βαθμολογικά, μεταξύ των μαθητών-τριών μας, για την απερχόμενη σχολική χρονιά, κατέστη ο μαθητής μας, Χρήστος Δελής, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει 18.300 μόρια με στόχο να εισαχθεί σε Ιατρική Σχολή της χώρας μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων