26/05/2024 26/05/2024 Επίσκεψη στο 17ο και το 41ο Δημοτικό σχολείο πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος αποδεχόμενος την πρόσκληση του κ. Ιωάννη Κάππου Διευθυντού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας καθώς και των Διευθυντών των δύο σχολείων. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά και τους δασκάλους τους στην αίθουσα...
26 Μαΐου, 2024 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2024 - 11:48

Επίσκεψη Μητροπολίτη Περιστερίου σε σχολεία – Παράκληση για διαγωνιζομένους μαθητές

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Περιστερίου σε σχολεία – Παράκληση για διαγωνιζομένους μαθητές

Επίσκεψη στο 17ο και το 41ο Δημοτικό σχολείο πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος αποδεχόμενος την πρόσκληση του κ. Ιωάννη Κάππου Διευθυντού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας καθώς και των Διευθυντών των δύο σχολείων. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά και τους δασκάλους τους στην αίθουσα εκδηλώσεων των σχολείων τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο παρεκκλήσιο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο υπέρ υγείας και φωτισμού των διαγωνιζομένων μαθητών συνεπικουρούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο π. Άγγελο Ανθόπουλο.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μαθητές τους ζήτησε να μπουν στην μάχη των εξετάσεων με παρρησία αναστάσιμη, έχοντας ως πυξίδα τον ψαλμό «γνώρισόν μοι, Κύριε, ὁδόν, ἐν ᾗ πορεύσομαι». Να μην απελπιστούν αν υπάρξει μια πρόσκαιρη αποτυχία καθότι στην ζωή μας όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη. Στο τέλος της Παρακλήσεως έδωσε ως ευλογία σέ κάθε μαθητή από μια εικόνα του Χριστού μας ενώ παρατέθηκε και ένα μικρό κέρασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων