24/11/2023 24/11/2023 Με την τέλεση του αγιασμού από τον Μητροπολίτη κ. Γρηγόριο ξεκίνησε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το απόγευμα, στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του επισκοπείου η λειτουργία της «Σχολής Γονέων» της μητροπόλεως Περιστερίου για δεύτερη συνεχή χρονιά με την συμμετοχή πολλών κληρικών και λαϊκών. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ψωΐνος, Προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού Αγ. Τριάδος Πειραιώς,...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 12:29

Ξεκίνησε η λειτουργία της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεως Περιστερίου

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η λειτουργία της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεως Περιστερίου

Με την τέλεση του αγιασμού από τον Μητροπολίτη κ. Γρηγόριο ξεκίνησε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το απόγευμα, στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του επισκοπείου η λειτουργία της «Σχολής Γονέων» της μητροπόλεως Περιστερίου για δεύτερη συνεχή χρονιά με την συμμετοχή πολλών κληρικών και λαϊκών.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ψωΐνος, Προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού Αγ. Τριάδος Πειραιώς, ο οποίος με επιτυχία εισηγήθηκε το θέμα: «ο Αγ. Ιάκωβος ο νέος ασκητής ως παιδαγωγός».

Προηγήθηκε η ακολουθία του εσπερινού και της παράκλησης στην Παναγία και ακολούθησε ιερά αγρυπνία με την ευκαιρία της μνήμης του Αγ. Ιακώβου.

Η Σχολή γονέων θα συνεχίσει κάθε Τρίτη μέχρι και το Πάσχα με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για θέματα που αφορούν το γάμο και την οικογένεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων