20/05/2019 20/05/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης επισκέφθηκε την Κυριακή του Παραλύτου 19 Μαϊου τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα με σκοπό να ευλογήσει την Εθελοντική Αιμοδοσία που τελείται στον Ιερό Ναό εδώ και  δύο δεκαετίες. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες και τόνισε την σημασία της πράξης τους αυτής καθώς η ανάγκη για μια φιάλη ...
20 Μαΐου, 2019 - 10:19

O Μητρ.Περιστερίου στο πλευρό των εθελοντών αιμοδοτών

Διαδώστε:
O Μητρ.Περιστερίου στο πλευρό των εθελοντών αιμοδοτών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης επισκέφθηκε την Κυριακή του Παραλύτου 19 Μαϊου τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα με σκοπό να ευλογήσει την Εθελοντική Αιμοδοσία που τελείται στον Ιερό Ναό εδώ και  δύο δεκαετίες. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες και τόνισε την σημασία της πράξης τους αυτής καθώς η ανάγκη για μια φιάλη  αίμα είναι πολλές φορές ζωτικής σημασίας για τον καθένα μας.

Ο Σεβασμιώτατος επίσης τόνισε το γεγονός ότι το αίμα είναι ένα αγαθό που μας χάρισε ο Θεός και το οποίο δεν μπορεί να παρασκευασθεί από την  επιστήμη αλλά προσφέρεται από τον συνάνθρωπο στον συνάνθρωπο.Τέλος  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης έδωσε ευλογίες στους εθελοντές  αιμοδότες, ευλόγησε και ευχαρίστησε το νοσηλευτικό  και ιατρικό προσωπικό για το έργο που επιτελούν και επαίνεσε τον υπεύθυνο αιμοδοσίας του Ιερού Ναού π. Θεόδωρο Ασημακόπουλο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στον τομέα αιμοδοσίας της ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων