14/05/2021 14/05/2021 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μέσα στο αναστάσιμο κλίμα τελέσθηκε η εορτή του Αγίου Θεράποντος στο Ιδρυματικό Παρεκκλήσιο του Ιδρύματος Χρόνιων πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου. Στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης και στην οποία παρέστησαν όλοι οι Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και πιστοί τηρώντας όλα...
14 Μαΐου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2021 - 14:57

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου ευχαρίστησε τους πατέρες για την τήρηση των μέτρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Περιστερίου ευχαρίστησε τους πατέρες για την τήρηση των μέτρων

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μέσα στο αναστάσιμο κλίμα τελέσθηκε η εορτή του Αγίου Θεράποντος στο Ιδρυματικό Παρεκκλήσιο του Ιδρύματος Χρόνιων πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

Στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης και στην οποία παρέστησαν όλοι οι Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και πιστοί τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά και προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να δεχθεί και να δώσει τις Πασχάλιες πατρικές ευχές του στον Ιερό Κλήρο καθώς μετά από αρκετό χρονικό διάστημα λόγω των περιοριστικών μέτρων για την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών δεν είχε καταστεί αυτό δυνατό.

Τέλος, ευχαρίστησε τους πατέρες για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα της πανδημίας και ιδιαιτέρως στις ακολουθίες της Αγίας και Μ. Εβδομάδος, αλλά και στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία του Μ. Σαββάτου και ευχήθηκε λίαν συντόμως να επανέλθουμε σε πλήρη λειτουργική ζωή και κανονικότητα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε σε όλους λιτό αναστάσιμο κέρασμα.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων