18/04/2019 18/04/2019 Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 18 Απριλίου 2019, η Υποδοχή και η Τελετή Ενθρονίσεως του νέου, εψηφισμένου Μητροπολίτου Περιστέριου, κ.κ. Κλήμεντος. Ιερός κλήρος και λαός υποδέχτηκαν τον νέο Μητροπολίτη στα όρια του Δήμου και εις την Πλατείαν Λουτρών του Δήμου Περιστερίου, ενώ έλαβε χώρα και η επίσημος υποδοχή υπό του Δημάρχου εις τα προπύλαια του Δημαρχιακού Μεγάρου. Η Τελετή Ενθρονίσεως...
18 Απριλίου, 2019 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 20:22

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ: Το Περιστέρι υποδέχτηκε τον Ποιμενάρχη του

Διαδώστε:
ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ: Το Περιστέρι υποδέχτηκε τον Ποιμενάρχη του

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 18 Απριλίου 2019, η Υποδοχή και η Τελετή Ενθρονίσεως του νέου, εψηφισμένου Μητροπολίτου Περιστέριου, κ.κ. Κλήμεντος. Ιερός κλήρος και λαός υποδέχτηκαν τον νέο Μητροπολίτη στα όρια του Δήμου και εις την Πλατείαν Λουτρών του Δήμου Περιστερίου, ενώ έλαβε χώρα και η επίσημος υποδοχή υπό του Δημάρχου εις τα προπύλαια του Δημαρχιακού Μεγάρου. Η Τελετή Ενθρονίσεως έλαβε χώρα εις τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου.

Ο νέος Μητροπολίτης κατά τον επιβατήριον λόγον του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη θέση του Επισκόπου εντός της Εκκλησίας και στο κέντρο της θείας λατρείας που ειναι η Θεία Ευχαριστία.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων