05/09/2023 05/09/2023 Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2023 – 24 η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 22:06

Η Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου προσφέρει δωροεπιταγές σε μαθητές για την αγορά σχολικών ειδών

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου προσφέρει δωροεπιταγές σε μαθητές για την αγορά σχολικών ειδών

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2023 – 24 η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

Όσοι γονείς ή κηδεμόνες επιθυμούν ενταχθούν να στο πρόγραμμα, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ιεράς μητροπόλεως, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι να συμπληρώνουν την αίτηση βοηθείας προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν:
Α) Οι πολύτεκνες οικογένειες (με εισοδηματικά κριτήρια).
Β) Οι άνεργοι γονείς.
Γ) Όσες οικογένειες έχουν εισόδημα έως και 6.000 €. Αίτηση μπορούν να κάνουν μόνο οι Γονείς και Κηδεμόνες των παιδιών που πληρούν τουλάχιστον μία εκ των ως άνω προϋποθέσεων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν είναι:
1. Αίτηση (συμπληρώνεται στην Μητρόπολη)
2. Φωτοτυπία ταυτότητος.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Κάρτα ανεργίας (αποδεικτικό τελευταίας ανανέωσης).
5. Φορολογική Δήλωση 2022 και των δύο γονέων.

Περισσότερες διευκρινιστικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 22248

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων