11/08/2022 12/08/2022 Ο Γιάννης Κορακίδης ζει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Κάλι της Κολομβίας την περασμένη εβδομάδα. Ο νεαρός Κιλκισιώτης σφυροβόλος με βολή στα 79 μέτρα και 11 εκατοστά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του. Με μήνυμα του ο Σεβασμώτατος...
11 Αυγούστου, 2022 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 2:56

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου συγχαίρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου συγχαίρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη

Ο Γιάννης Κορακίδης ζει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Κάλι της Κολομβίας την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός Κιλκισιώτης σφυροβόλος με βολή στα 79 μέτρα και 11 εκατοστά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Με μήνυμα του ο Σεβασμώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος συγχαίρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή για την επιτυχία του επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο νεαρός Κιλκισιώτης αθλητής «απέδειξε ότι με ισχυρή θέληση, πίστη, προσήλωση και επιμονή μπορούμε να επιτυγχάνουμε του στόχους μας και να γευόμαστε τους καρπούς της σκληρής προσπάθειας».

Αναλυτικά, το συγχαρητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κιλκισίου στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη:

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Κληρικών και των μελών της Εκκλησίας του Χριστού που παροικεί στο Κιλκίς εκφράζω τα ολόθερμα συγχαρητήρια μου στον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη που με την ύψιστη διάκρισή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της σφυροβολίας Κ20 ανέβασε τον ίδιο στο υψηλότερο βάθρο και παράλληλα σήκωσε ψηλά τον ακριτικό μας τόπο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, στα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου και στην οικογένειά του για την καθοδήγηση και υποστήριξη του “χρυσού” παλικαριού.

Ο νεαρός Κιλκισιώτης αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών και κάτοικος του Πεδινού απέδειξε ότι με ισχυρή θέληση, πίστη, προσήλωση και επιμονή μπορούμε να επιτυγζάνουμε τους στόχους μας και να γευόμαστε τους καρπούς της σκληρής προσπάθειας.

Μοιραζόμαστε τη χαρά του και ευχόμεθα ο Δωρεοδότης Κύριος μας να οδηγεί τα βήματά του και να τον κραταιώνει στη λαμπρή συνέχειά του!

Μετά πατρικών ευχών

Ο Μητροπολίτης

Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων