12/01/2019 12/01/2019 Την Παρασκευή 4  Ιανουαρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος τέλεσε τα Θυρανοίξια του πρόσφατα ανακαινισμένου Καθολικού στο επ’ ονόματι του Αγίου Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου Ιερό Μετόχιο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου, στου Γάλλου Ρεθύμνου. Παραβρέθηκαν Ηγούμενοι και Κληρικοί της Μητροπόλεώς Ρεθύμνου και πολλοί πιστοί, καθώς και Αρχές του τόπου...
12 Ιανουαρίου, 2019 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2019 - 11:49

Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο

Την Παρασκευή 4  Ιανουαρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος τέλεσε τα Θυρανοίξια του πρόσφατα ανακαινισμένου Καθολικού στο επ’ ονόματι του Αγίου Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου Ιερό Μετόχιο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου, στου Γάλλου Ρεθύμνου.

Παραβρέθηκαν Ηγούμενοι και Κληρικοί της Μητροπόλεώς Ρεθύμνου και πολλοί πιστοί, καθώς και Αρχές του τόπου μας, μεταξύ των οποίων η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πανοσιολ. Αρχιμ. ’νθιμο Μαντζουράνη για την επιμέλεια και τη φροντίδα του Ιερού Μετοχίου και των ανακαινιστικών εργασιών που συντελούνται σε αυτό με φιλοκαλία και σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του, καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές που συμβάλλουν σε αυτές.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων