17/06/2023 17/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γαλεράκη, Διευθυντή του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, τέλεσε την την ακολουθία του Αγιασμού στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας «Ελληνικές Φάρμες», όπου είχε τη χαρά της συναντήσεως και της συνομιλίας με τον Ιδιοκτήτη και Διευθυντή κ....
17 Ιουνίου, 2023 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2023 - 9:37

Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης στις “Ελληνικές Φάρμες”

Διαδώστε:
Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης στις “Ελληνικές Φάρμες”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γαλεράκη, Διευθυντή του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, τέλεσε την την ακολουθία του Αγιασμού στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας «Ελληνικές Φάρμες», όπου είχε τη χαρά της συναντήσεως και της συνομιλίας με τον Ιδιοκτήτη και Διευθυντή κ. Εμμανουήλ Λαζανάκη και τη σύζυγό του.

Ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στον κ. Λαζανάκη αναμνηστικό δώρο και ευχαριστήριο γράμμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την συνεχή στήριξη και βοήθεια της Εταιρείας του για τις ανάγκες των εμπερίστατων αδελφών μας μέσω του Φιλοπτώχου Ταμείου της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καρποφόρα συνεργασία για το καλό του τόπου μας.
Από την πλευρά του ο κ. Λαζανάκης διαβεβαίωσε τον Επίσκοπό μας ότι πάντοτε θα βρίσκεται συμπαραστάτης και συναρωγός στο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας για την στήριξη των αναγκεμένων ανθρώπων.
   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων