11/06/2024 11/06/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ανήγγειλε την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Γιαννούλη, συνταξιούχου κληρικού αυτής και επί σειρά πολλών ετών εφημερίου της ενορίας Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου. Το σκήνωμα του κεκοιμημένου Ιερέως Εμμανουήλ θα μεταφερθεί στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου, την Τετάρτην, 12 Ιουνίου 2024, και από ώρας 7:00 π.μ.,...
11 Ιουνίου, 2024 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 9:50

Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Γιαννούλης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Γιαννούλης

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ανήγγειλε την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Γιαννούλη, συνταξιούχου κληρικού αυτής και επί σειρά πολλών ετών εφημερίου της ενορίας Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου.

Το σκήνωμα του κεκοιμημένου Ιερέως Εμμανουήλ θα μεταφερθεί στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου, την Τετάρτην, 12 Ιουνίου 2024, και από ώρας 7:00 π.μ., οπότε και θα τελεσθή Θεία Λειτουργία, η δε εξόδιος ακολουθία αυτού τελεσθήσεται την 12η μεσημβρινή της ιδίας ημέρας. Το σκήνωμα του μακαριστού Ιερέως Εμμανουήλ θα ενταφιασθεί στο Κοιμητήριο Ατσιποπούλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων