21/02/2024 21/02/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γεώργιο Μαρινάκη και άλλους εκπροσώπους αρχών και φορέων, καθώς και αρκετούς ανθρώπους του τόπου, υπέγραψαν, στις 19 Φεβρουαρίου, στο Περίπτερο του Δήμου Ρεθύμνης, στο βιβλίο για τη στήριξη των δικαίων αιτημάτων για τη διασφάλιση της καλής...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 20:41

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης στηρίζει τον δίκαιο αγώνα για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης στηρίζει τον δίκαιο αγώνα για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γεώργιο Μαρινάκη και άλλους εκπροσώπους αρχών και φορέων, καθώς και αρκετούς ανθρώπους του τόπου, υπέγραψαν, στις 19 Φεβρουαρίου, στο Περίπτερο του Δήμου Ρεθύμνης, στο βιβλίο για τη στήριξη των δικαίων αιτημάτων για τη διασφάλιση της καλής και αποτελεσματικής λειτουργίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε, ότι η Τοπική Εκκλησία θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης και αρωγός στον δίκαιο αυτό αγώνα για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, τόσο για τους ανθρώπους του τόπου μας όσο και για τους πολυπληθείς φοιτητές και επισκέπτες που διαμένουν στο Ρέθυμνο. Η υγεία δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά δικαίωμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων