29/01/2019 29/01/2019 Την βασιλόπιτα έκοψε ο  Ιερατικός  Συνδέσμος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση: Αισθανόμαστε επιτακτική την ανάγκη, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, να εκφράσουμε πολλές ευχαριστίες από καρδιάς, σε όλους τους συνδαιτημόνες της εκδήλωσης για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συνδέσμου μας που...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2019 - 14:56

Ι.Μ Ρεθύμνης κοινό μέτωπο κλήρου-λαού και φορέων

Διαδώστε:
Ι.Μ Ρεθύμνης κοινό μέτωπο κλήρου-λαού και φορέων

Την βασιλόπιτα έκοψε ο  Ιερατικός  Συνδέσμος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αισθανόμαστε επιτακτική την ανάγκη, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, να εκφράσουμε πολλές ευχαριστίες από καρδιάς, σε όλους τους συνδαιτημόνες της εκδήλωσης για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συνδέσμου μας που έγινε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο κτήμα «Γεράνι Palace».

Νιώσαμε αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης να μας πλημμυρίζουν βλέποντας πάρα πολύ κόσμο (ο Επίσκοπός μας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, οι Φορείς και ο Λαός) τόσο από την περιοχή του Ρεθύμνου όσο και από το Μυλοπόταμο, ενωμένοι να μας περιστοιχίζουν με αγάπη και σεβασμό.

Είμαστε περήφανοι όλοι οι Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, γιατί την ώρα που κάποιοι θέλουν να μάς ταπεινώσουν ο Επίσκοπός μας κ.κ. Ευγένιος, οι Αρχές, οι Φορείς και ο Λαός του Ρεθύμνου σέβονται, αγαπούν, και υποστηρίζουν τους κληρικούς του. Για το Διοικητικό ΣυμβούΛιόν του Συνδέσμου μας ο πρόεδρος Π.Δημητριος Σωπασουδακης Πρωτοπρεσβυτερος.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων