01/12/2020 01/12/2020  Να βοηθήσουμε όλοι, εφαρμόζοντας τα μέτρα, ώστε να ανοίξουν οι Εκκλησίες μας τα Χριστούγεννα” τόνισε ό  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου “teamfm 102” σήμερα το πρωί.  Ακόμα ο Μητροπολίτης ανέφερε για τα εμβόλια ότι “Δεν θα βιαστεί” και ότι πρέπει “Οι αρμόδιοι να εξηγήσουν με αγάπη...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 11:11

“Να εφαρμόσουμε τα μέτρα ώστε να ανοίξουν οι Εκκλησίες τα Χριστούγεννα”

Διαδώστε:
“Να εφαρμόσουμε τα μέτρα ώστε να ανοίξουν οι Εκκλησίες τα Χριστούγεννα”

 Να βοηθήσουμε όλοι, εφαρμόζοντας τα μέτρα, ώστε να ανοίξουν οι Εκκλησίες μας τα Χριστούγεννα” τόνισε ό  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου “teamfm 102” σήμερα το πρωί. 

Ακόμα ο Μητροπολίτης ανέφερε για τα εμβόλια ότι “Δεν θα βιαστεί” και ότι πρέπει “Οι αρμόδιοι να εξηγήσουν με αγάπη στον κόσμο τα πάντα σχετικά με τα εμβόλια και γενικά την πανδημία, ώστε να καθησυχάσουν τις συνειδήσεις των ανθρώπων” ενώ αναφέρθηκε και στη Θεία Ευχαριστία και τόνισε: “Το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας είναι αδιαπραγμάτευτο για τους πιστούς. Δεν πιέζουμε κανένα να πιστεύει, αλλά και όσοι δεν πιστεύουν να μην προσπαθούν να επιβάλουν τη δική τους άποψη στους πιστούς”.

Επιπλέον ο Σεβασμιώτατος ανέφερε: “Η λατρεία της Εκκλησίας μπορεί να συνεργήσει με την επιστήμη στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι άνθρωποι εκτός από τα νοσοκομεία χρειάζονται και πνευματική, ηθική και ψυχολογική ανάταση και υποστήριξη”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων