08/03/2021 08/03/2021 Τη Δευτέρα 8η Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος δέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη του Διευθυντού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεως Κρήτης, Υποστρατήγου κ. Αντωνίου Ρουτζάκη, και του νέου Αστυνομικού Διευθυντού Ρεθύμνης κ. Ευαγγέλου Αλεβυζάκη, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του δευτέρου. Ο Επίσκοπός συνεχάρη τον κ....
08 Μαρτίου, 2021 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 14:40

Ο Διευθυντής της Αστυνομίας Κρήτης στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Διευθυντής της Αστυνομίας Κρήτης στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Τη Δευτέρα 8η Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος δέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη του Διευθυντού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεως Κρήτης, Υποστρατήγου κ. Αντωνίου Ρουτζάκη, και του νέου Αστυνομικού Διευθυντού Ρεθύμνης κ. Ευαγγέλου Αλεβυζάκη, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του δευτέρου.

Ο Επίσκοπός συνεχάρη τον κ. Αλεβυζάκη για την προαγωγή του και του ευχήθηε να έχει δύναμη και υπομονή κατά την άσκηση των νέων σημαντικών καθηκόντων του, ενώ προσέφερε στους δύο αξιωματικούς αναμνηστικά δώρα.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων