15/11/2023 15/11/2023 Το περασμένο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε ομιλία και προβολή σχετικού ντοκιμαντέρ από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κωνσταντιανής κ. Κοσμά, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής. Τον εκλεκτό ομιλητή και προσκεκλημένο παρουσίασε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παπαδάκης, ο οποίος έχει γνώση και εμπειρία της Ιεραποστολής...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 10:11

Ο Ιεραπόστολος Επίσκοπος Κωνσταντιανής Κοσμάς στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Ιεραπόστολος Επίσκοπος Κωνσταντιανής Κοσμάς στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Το περασμένο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε ομιλία και προβολή σχετικού ντοκιμαντέρ από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κωνσταντιανής κ. Κοσμά, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Τον εκλεκτό ομιλητή και προσκεκλημένο παρουσίασε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παπαδάκης, ο οποίος έχει γνώση και εμπειρία της Ιεραποστολής στο Κονγκό.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κωνσταντιανής κ. Κοσμάς, ο οποίος ανέλυσε το έργο της Ιεραποστολής, παρουσιάζοντας και επίκαιρα βίντεο από τη ζωή στην Ιεραποστολή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκεί.

Την όμορφη εκδήλωση κατέκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Θεοφιλέστατο για την παρουσία του και τον διαβεβαίωσε ότι πάντοτε η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα ευρίσκεται συναρωγός με κάθε τρόπο στο ιεραποστολικό έργο, τονίζοντας ότι Εκκλησία χωρίς Ιεραποστολή είναι Εκκλησία χωρίς αποστολή, όπως είχε πει, πριν από πολλά χρόνια, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων