18/04/2024 18/04/2024 Ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελεσθεί την Κυριακή Ε΄ Νηστειών, 21η Απριλίου 2024, και από ώρας 6.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης καί Σητείας κ. Κύριλλος, παρόντος και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου. Κατά τον Εσπερινό, ο...
18 Απριλίου, 2024 - 22:00

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό στην Ι.Μ. Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό στην Ι.Μ. Ρεθύμνης

Ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελεσθεί την Κυριακή Ε΄ Νηστειών, 21η Απριλίου 2024, και από ώρας 6.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης καί Σητείας κ. Κύριλλος, παρόντος και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.

Κατά τον Εσπερινό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης καί Σητείας κ. Κύριλλος θα ομιλήσει με θέμα: «Το μυστήριο της μετανοίας και η Οσία Μαρία η Αιγυπτία».
Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, το οποίο θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Σητείας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων