18/04/2024 18/04/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, χθες, μετέβη στο Γηροκομείο Ρεθύμνου, όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, συμπαραστατούμενος υπό των Πρωτοπρεσβυτέρων Νικολάου Φλουρή και Παναγιώτου Παπαδάκη. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς όλους τους τροφίμους του καθιδρύματος, προς τους εργαζομένους και τη διεύθυνση, καλό και ευλογημένο Άγιο Πάσχα και διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Τοπικής...
18 Απριλίου, 2024 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 15:06

Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στο Γηροκομείο Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στο Γηροκομείο Ρεθύμνου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, χθες, μετέβη στο Γηροκομείο Ρεθύμνου, όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, συμπαραστατούμενος υπό των Πρωτοπρεσβυτέρων Νικολάου Φλουρή και Παναγιώτου Παπαδάκη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς όλους τους τροφίμους του καθιδρύματος, προς τους εργαζομένους και τη διεύθυνση, καλό και ευλογημένο Άγιο Πάσχα και διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Τοπικής Εκκλησίας προς το Γηροκομείο, μνημονεύοντας τον κτήτορα και ιδρυτή του, αοίδιμο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρό Τίτο.

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα στη λειτουργία του Γηροκομείου, λόγω της έλλειψης προσωπικού, και δεσμεύθηκε ότι θα απευθύνει επιστολή στην αρμόδια Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη για την ενίσχυση της δομής αυτής, η οποία εξυπηρετεί ανάγκες των ανθρώπων του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων