12/04/2024 12/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε, στις 10 Απριλίου, τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στο Ιερό Μετόχιο Αγίου Παύλου Γάλλου. Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στη σπουδαιότητα της ένωσής μας με τον Χριστό μέσα στη Θεία Λειτουργία, κοινωνώντας του...
12 Απριλίου, 2024 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 18:45

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο Ιερό Μετόχιο Αγίου Παύλου Γάλλου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στο Ιερό Μετόχιο Αγίου Παύλου Γάλλου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε, στις 10 Απριλίου, τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στο Ιερό Μετόχιο Αγίου Παύλου Γάλλου.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στη σπουδαιότητα της ένωσής μας με τον Χριστό μέσα στη Θεία Λειτουργία, κοινωνώντας του Σώματος και του Αίματός Του, και ευχήθηκε προς όλους καλό υπόλοιπο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και καλό Άγιο Πάσχα, συγχαίροντας τον Ιεροεπιστάτη του Μετοχίου, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Μαντζουράνη, για το επιτελούμενο σε αυτό έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων