05/08/2021 05/08/2021 Την Κυριακή 8 Αυγούστου, στην Ελεύθερνα, θα παρουσιασθεί το βιβλίο του ελλογιμ. κ. Αναγνώστη Αγελαράκη, Καθηγητή Ανθρωπολογίας στο Τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Adelphi στη Νέα Υόρκη, «ΚΡΗΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ – Οι ήρωες Κρήτες πολεμιστές της υστεροβυζαντινής περιόδου στην Κρήτη, τη Μικρά Ασία, τη Θράκη και τη Μακεδονία μέχρι και την άλωση της Κωνσταντινούπολης», το οποίο εκδόθηκε...
05 Αυγούστου, 2021 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 17:57

Παρουσίαση Βιβλίου “Κρήτες – Ακρίτες” στην Ελεύθερνα

Διαδώστε:
Παρουσίαση Βιβλίου “Κρήτες – Ακρίτες” στην Ελεύθερνα

Την Κυριακή 8 Αυγούστου, στην Ελεύθερνα, θα παρουσιασθεί το βιβλίο του ελλογιμ. κ. Αναγνώστη Αγελαράκη, Καθηγητή Ανθρωπολογίας στο Τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Adelphi στη Νέα Υόρκη, «ΚΡΗΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ – Οι ήρωες Κρήτες πολεμιστές της υστεροβυζαντινής περιόδου στην Κρήτη, τη Μικρά Ασία, τη Θράκη και τη Μακεδονία μέχρι και την άλωση της Κωνσταντινούπολης», το οποίο εκδόθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση θα γίνει στις 8:00 μ.μ. Θα προηγηθεί τρισάγιο στη μνήμη των Κρητών Ακριτών στην Ιερά Μονή Αρκαδίου στις 7:00 μ.μ., μετά την ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων