01/07/2022 01/07/2022 Κατόπιν Σεπτής Εντολής της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να λάβει μέρος, ως μέλος της Αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην 46η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3ης έως 7ης Ιουλίου 2022,...
01 Ιουλίου, 2022 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2022 - 9:44

Στις ΗΠΑ για την 46η Κληρικολαϊκή συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Στις ΗΠΑ για την 46η Κληρικολαϊκή συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Κατόπιν Σεπτής Εντολής της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να λάβει μέρος, ως μέλος της Αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην 46η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3ης έως 7ης Ιουλίου 2022, στη Νέα Υόρκη.

Η Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποτελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο και τον Πανοσιολογιώτατο Μέγα Εκκλησιάρχη κ. Αέτιο.

Η Πατριαρχική Αντιπροσωπεία θα λάβει μέρος στα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, στο «Σημείο Μηδέν», τα οποία θα τελεσθούν την Δευτέρα 4η Ιουλίου 2022, Εθνική Εορτή των Η.Π.Α.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα επιστρέψει στα ίδια, συν Θεώ, το Σάββατο 9η Ιουλίου 2022.

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για 4η Ιουλίου και εγκαίνια του Αγίου Νικολάου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων