24/09/2022 24/09/2022 Στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου «Θεομήτωρ», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, Σύναξη των Πνευματικών-Εξομολόγων της Μητροπόλεως. Στην έναρξη της Συνάξεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος έκανε προς τους συμμετέχοντες Ιερείς γενικές ανακοινώσεις για θέματα πρακτικής και ποιμαντικής...
24 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2022 - 13:24

Σύναξη των Πνευματικών-Εξομολόγων της Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Σύναξη των Πνευματικών-Εξομολόγων της Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου «Θεομήτωρ», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, Σύναξη των Πνευματικών-Εξομολόγων της Μητροπόλεως.

Στην έναρξη της Συνάξεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος έκανε προς τους συμμετέχοντες Ιερείς γενικές ανακοινώσεις για θέματα πρακτικής και ποιμαντικής φύσεως.

Στη συνέχεια, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Πολιτάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, εισηγήθηκε περί του Ιερού Μυστηρίου της Μετανοίας, ήτοι της Εξομολογήσεως, και, κατόπιν τούτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος έδωσε γενικές γραμμές και κατευθύνσεις στους πνευματικούς της Ιεράς Μητροπόλεως περί του τρόπου της διακονίας του Μυστηρίου αυτού.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και η συνάντηση έληξε σε ευχάριστο και χαρμόσυνο κλίμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων