16/09/2023 16/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γεώργιο Μαρινάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αντίληψη», μαζί με μέλη του συνδυασμού του, καθώς και την κ. Ειρήνη Κουτσαλεδάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Αλλαγή», οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου ενόψει των επερχόμενων δημοτικών...
16 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2023 - 16:51

Συναντήσεις του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Συναντήσεις του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γεώργιο Μαρινάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αντίληψη», μαζί με μέλη του συνδυασμού του, καθώς και την κ. Ειρήνη Κουτσαλεδάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Αλλαγή», οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Ο Σεβασμιώτατος είχε εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους υποψηφίους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία μέσα από ένα γόνιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, με απόλυτο σεβασμό στην ετυμηγορία των δημοτών. Ο Επίσκοπός μας τόνισε την ανάγκη της συμβολής καθενός ανθρώπου, από όποια έπαλξη κι αν έχει ταχθεί, στο κοινό καλό, στην προαγωγή του τόπου μας και στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους νέους ανθρώπους.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Κωνσταντίνο Καλλέργη, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος προσέφερε στον Επίσκοπό μας τα πονήματά του και είχε μαζί του εποικοδομητικό διάλογο περί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για το καλό του τόπου και την προαγωγή του πολιτισμού.
Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τον έγκριτο και καταξιωμένο Αγιογράφο-Ψηφιδογράφο κ. Εμμανουήλ Ρουκούδη, ο οποίος προσέφερε στον Επίσκοπό μας, ως δώρο, εικόνα του Τιμίου Προδρόμου. Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Ρουκούδης συνομίλησαν σχετικά με την επικείμενη έναρξη των μαθημάτων στη Σχολή Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, της οποίας την ευθύνη και εφέτος θα έχει ο κ. Ρουκούδης, και στη Σχολή Αγιογραφίας, την οποία και εφέτος θα διακονήσει ως υπεύθυνος ο κ. Νικόλαος Ρουσσάκης, έγκριτος επίσης Αγιογράφος του τόπου μας.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε κατηχούμενο νέο, ο οποίος τις προσεχείς ημέρες θα ενταχθεί στην Αγία μας Εκκλησία διά των Ιερών Μυστηρίων του Βαπτίσματος και του Χρίσματος.
       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων