12/09/2019 12/09/2019   Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε την 11η Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου, κ. Κύριλλος στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο (Ακαδημία), στο 1ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο (Καπνοβιομηχανία), στο 4ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο (Καζούλειο), στο 3ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο (Βενετόκλειο) και στο Λύκειο Ιαλυσού. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:27

Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά στη Ρόδο

Διαδώστε:
Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά στη Ρόδο

 

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε την 11η Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου, κ. Κύριλλος στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο (Ακαδημία), στο 1ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο (Καπνοβιομηχανία), στο 4ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο (Καζούλειο), στο 3ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο (Βενετόκλειο) και στο Λύκειο Ιαλυσού.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ευχήθηκε τα δέοντα και τόνισε ότι εκτός από τις γνώσεις που αποτελούν εφόδια για τον άνθρωπο και τις αποσκευές για την μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία του το εφ᾿ όρου ζωής αιτούμενο είναι η αληθινή παιδεία και καλλιέργεια της προσωπικότητας.

Στις ως άνω τελετές παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώγριος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνιος Καμπουράκης και Εκπρόσωποι άλλων τοπικών Αρχών.

Τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Αφάντου τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και ευχήθηκε σε όλους για μια δημιουργική και ευλογημένη σχολική χρονιά

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων