23/05/2023 23/05/2023 Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων εόρτασε κατά το έθος την Σύναξη των Δωδεκανησίων Αγίων στον Καθεδρικό ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου προεστώτος της Ακολουθίας του Εσπερινού του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Θεωνά Καμπέρη. Μετά την Απόλυση και τις σχετικές ομιλίες πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Δωδεκανήσου στον αύλειο χώρο του...
23 Μαΐου, 2023 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 12:23

Ο εορτασμός της Σύναξης των Δωδεκανησίων Αγίων

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Σύναξης των Δωδεκανησίων Αγίων

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων εόρτασε κατά το έθος την Σύναξη των Δωδεκανησίων Αγίων στον Καθεδρικό ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου προεστώτος της Ακολουθίας του Εσπερινού του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Θεωνά Καμπέρη.

Μετά την Απόλυση και τις σχετικές ομιλίες πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Δωδεκανήσου στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων