27/01/2019 27/01/2019 Στην τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης παραβρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Σιορέντας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης. Ο Σεβασμιώταοτς ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή χρονιά και ο Κύριος να...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 9:20

Ο Μητρ. Σερβίων κ. Παύλος ευλόγησε την ομάδα ΔΙΑΣ Κοζάνης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Σερβίων κ. Παύλος ευλόγησε την ομάδα ΔΙΑΣ Κοζάνης

Στην τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης παραβρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Σιορέντας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης. Ο Σεβασμιώταοτς ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή χρονιά και ο Κύριος να φωτίζει το έργο τους.

Πηγή φωτογραφιών: kozan.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων