06/06/2024 06/06/2024 Στην τελική ευθεία των απαραιτήτων προετοιμασιών και για την εφετινή εύρυθμη λειτουργία της εισήλθε η εκκλησιαστική Κατασκήνωση «Χριστού Πηγή» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, στην καταπράσινη περιοχή της Χρυσοπηγής Σερρών. Ανακαινισμένη και εμπλουτισμένη με νέες δυνατότητες η «όαση» αυτή της πνευματικής δροσιάς και της χαράς, θα ανοίξει και πάλι εφέτος τις πύλες της, κατά...
06 Ιουνίου, 2024 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 13:23

Η ανακαινισμένη εκκλησιαστική Κατασκήνωση «Χριστού Πηγή» της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών

Διαδώστε:
Η ανακαινισμένη εκκλησιαστική Κατασκήνωση «Χριστού Πηγή» της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών

Στην τελική ευθεία των απαραιτήτων προετοιμασιών και για την εφετινή εύρυθμη λειτουργία της εισήλθε η εκκλησιαστική Κατασκήνωση «Χριστού Πηγή» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, στην καταπράσινη περιοχή της Χρυσοπηγής Σερρών.

Ανακαινισμένη και εμπλουτισμένη με νέες δυνατότητες η «όαση» αυτή της πνευματικής δροσιάς και της χαράς, θα ανοίξει και πάλι εφέτος τις πύλες της, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, για να φιλοξενήσει σε τέσσερεις κατασκηνωτικές περιόδους, 250 και πλέον μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου, που επιθυμούν να γνωρίσουν τη χαρά της εν Χριστώ ζωής, τον λατρευτικό πλούτο της Εκκλησίας μας, την μελέτη του λόγου του Θεού, το παιχνίδι, το τραγούδι, τις δημιουργικές δραστηριότητες, τις γεμάτες ενδιαφέρον συζητήσεις, την παρουσία του Θεού, την ομορφιά της φιλικής αναστροφής.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι, που θα λειτουργήσουν, συν Θεώ, εφέτος είναι οι εξής: α) από 1 έως 10 Ιουλίου για αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου, β) από 11 έως 18 Ιουλίου για αγόρια τρίτης έως έκτης τάξεως Δημοτικού, γ) από 19 έως 26 Ιουλίου για κορίτσια τρίτης έως έκτης τάξεως Δημοτικού και δ) από 27 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου για κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου.

Οι γονείς μπορούν να λαμβάνουν τις δηλώσεις συμμετοχής για τις εφετινές κατασκηνωτικές περιόδους, από τους Εφημερίους των Ενοριών τους ή από την ιστοσελίδα: www.imsn.gr και ακολούθως να τις καταθέτουν συμπληρωμένες στους ιδίους (τους Εφημερίους) και αυτοί με την σειρά τους στο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης (Κύπρου 10, Σέρρες), ή ηλεκτρονικώς στο e-mail: [email protected].

   

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων