21/01/2020 21/01/2020 Κατά των αμβλώσεων μίλησε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος σε εκδήλωση για τον Άγιο Ευγένιο στη Σιάτιστα. Όπως είπε ο ιεράρχης, «φέρνουμε στον κόσμο παιδιά, αλλά τα σκοτώνουμε. Κι οι εκτρώσεις, δυστυχώς, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα. Αν και πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι παιδί που δεν έχει γεννηθεί δεν είναι παιδί,...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 17:03

«Oι αμβλώσεις, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα»

Διαδώστε:
«Oι αμβλώσεις, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα»

Κατά των αμβλώσεων μίλησε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος σε εκδήλωση για τον Άγιο Ευγένιο στη Σιάτιστα.

Όπως είπε ο ιεράρχης, «φέρνουμε στον κόσμο παιδιά, αλλά τα σκοτώνουμε. Κι οι εκτρώσεις, δυστυχώς, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα. Αν και πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι παιδί που δεν έχει γεννηθεί δεν είναι παιδί, άρα οι εκτρώσεις δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Aπλά βγάζουμε εκτός μάχης γονιμοποιημένα κύτταρα. Έτσι λένε τα παιδιά μας, γονιμοποιημένα κύτταρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης και συνέχισε:

«Τώρα πως αυτά τα γονιμοποιημένα κύτταρα, έχουν τόσο μέγεθος και χρησιμοποιούνται από τις βιομηχανίες καλλυντικών, δεν το καταλαβαίνω. Άλλοι άνθρωποι τιμούν τη γέννηση των παιδιών, που είναι δημιουργία, εμείς στην Ελλάδα όχι μόνο δεν την τιμούμε αλλά την καταδικάζουμε».

 

 

Πηγή: voria.gr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων