02/10/2020 02/10/2020 Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην περιοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων αποφασίστηκε από τη Μητρόπολη η αναβολή της έναρξης των Κατηχητικών Σχολείων καθώς και οι συναντήσεις των Κύκλων της Αγίας Γραφής. Ακόμα η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι θα τελείται Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο καθημερινά υπέρ υγείας όλων και υπέρ καταπαύσεως...
02 Οκτωβρίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2020 - 22:41

Αναβάλλεται η έναρξη των Κατηχητικών της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Διαδώστε:
Αναβάλλεται η έναρξη των Κατηχητικών της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην περιοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων αποφασίστηκε από τη Μητρόπολη η αναβολή της έναρξης των Κατηχητικών Σχολείων καθώς και οι συναντήσεις των Κύκλων της Αγίας Γραφής.

Ακόμα η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι θα τελείται Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο καθημερινά υπέρ υγείας όλων και υπέρ καταπαύσεως του κορωνοϊού.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: 

Η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων, αγωνιούσα για την έξαρση των κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην περιοχή μας, και δεδομένης της σοβαροτάτης καταστάσεως, στην οποία έχει περιέλθει η περιφέρειά μας και προς αποφυγήν περαιτέρω δυσμενών εξελίξεων, ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ανακοινώσεως, η έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων καθώς και οι συναντήσεις των Κύκλων της Αγίας Γραφής.

Καθημερινώς δε, εκ περιτροπής, στους Ιερούς Ναούς της πόλεώς μας και πέριξ αυτής, θα τελείται κατά την συνήθη ώρα του Εσπερινού, η ιερά Παράκλησις προς την Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ υγείας όλων ημών και υπέρ καταπαύσεως του μολύσματικού ιού, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα.:

ΚΥΡΙΑΚΗ: Ι. Μητροπολιτικός Ν. Αγίου Βησσαρίωνος,
ΔΕΥΤΕΡΑ: Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου ( Παναγία),
ΤΡΙΤΗ: Ι. Ν. Οσίων Μετεωριτών Πατέρων,
ΤΕΤΑΡΤΗ: Ι. Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης,
ΠΕΜΠΤΗ: Ι. Ν. Απ. Πέτρου και Παύλου Καστρακίου,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Διάβας

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων