27/02/2021 27/02/2021 Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος με αφορμή τις ευχές που έλαβε για τα Ονομαστήριά του. Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει “Η αγάπη μου προς όλους είναι δεδομένη και διαρκώς δοξάζω τον πανάγαθο Θεό και την Μεγαλόχαρη”.  Δείτε το μήνυμά του: Ευχαριστώ θερμώς όλους όσους ευχηθήκατε για την ονομαστική μου εορτή και...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2021 - 15:20

“Η αγάπη μου προς όλους είναι δεδομένη και δοξάζω τον Θεό”

Διαδώστε:
“Η αγάπη μου προς όλους είναι δεδομένη και δοξάζω τον Θεό”

Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος με αφορμή τις ευχές που έλαβε για τα Ονομαστήριά του. Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει “Η αγάπη μου προς όλους είναι δεδομένη και διαρκώς δοξάζω τον πανάγαθο Θεό και την Μεγαλόχαρη”. 

Δείτε το μήνυμά του:

Ευχαριστώ θερμώς όλους όσους ευχηθήκατε για την ονομαστική μου εορτή και εκφράσατε την αγάπη σας προς την ελαχιστότητά μου με όμορφα λόγια για το πρόσωπό μου, με ευλογημένες προσρήσεις και εγκάρδιες ευχές.

Η αγάπη μου προς όλους είναι δεδομένη και διαρκώς δοξάζω τον πανάγαθο Θεό και την Μεγαλόχαρη, που με αξίωσαν να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που γνωρίζουν να σέβονται και να αγαπούν τους κληρικούς, καλοσυνάτους και ευγενείς, αρχοντικούς και φιλόξενους.

Αντεύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου με ευγνωμοσύνη προς όλους και πολλή πατρική αγάπη, ο Θεός δια πρεσβειών της Θεοτόκου και του Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου, του οποίου το όνομα αναξίως φέρω, να χαρίζει σε όλους πλούσια τα ελέη Του, υγεία, δύναμη, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική επιτυχία και κάθε καλό.

Ευχέτης προς Κύριον

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων