30/12/2018 30/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ από το πρωί σήμερα περιήλθε τα Καταστήματα της αγοράς της Ερμούπολης, διανύοντας πορεία 15 συνολικά χιλιομέτρων, και ευχήθηκε για το νέο έτος στους Καταστηματάρχες, οι οποίοι τον υπεδέχοντο με εγκάρδιες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης. Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος μαζί...
30 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2018 - 9:53

Ο Μητρ.Σύρου μοίρασε ευχές στο κέντρο της Ερμούπολης

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου μοίρασε ευχές στο κέντρο της Ερμούπολης

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ από το πρωί σήμερα περιήλθε τα Καταστήματα της αγοράς της Ερμούπολης, διανύοντας πορεία 15 συνολικά χιλιομέτρων, και ευχήθηκε για το νέο έτος στους Καταστηματάρχες, οι οποίοι τον υπεδέχοντο με εγκάρδιες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης.


Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος μαζί με τις ευχές του διένειμε μια εικόνα ως ευλογία, ένα μικρό δώρο και ένα έντυπο για την Ενοριακή ζωή, ανέφερε μεταξύ άλλων: « Συγχαίρω τους Καταστηματάρχες της πόλεως μας για την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους και για την ευγένεια και τον πολιτισμό, με τα οποία να υποδέχονται τους επισκέπτες τους. Όπως έχω πει πολλές φορές και κατά το παρελθόν, πρέπει όλοι να στηρίζουμε την τοπική αγορά, η οποία, άλλωστε, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αγορές των μεγαλουπόλεων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων