30/10/2022 30/10/2022 Στην Αίθουσα Ρίτσου του Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, διοργάνωσε χθες Εκδήλωση Παρουσίασης του βιβλίου «Από Αύγουστο σε Αύγουστο»της ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη. Την επιστημονική παρουσίαση έκανε ο Δρ. Πανοηλίας Ευάγγελος, Συντονιστής/Διευθυντής Αναισθησιολογικού Τμήματος Γ. Ν. Σύρου, Μέλος της Επιτροπής Ηθικής & Δεοντολογίας του Ινστιτούτου...
30 Οκτωβρίου, 2022 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 18:14

Εκδήλωση στην Ερμούπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Διαδώστε:
Εκδήλωση στην Ερμούπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Στην Αίθουσα Ρίτσου του Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, διοργάνωσε χθες Εκδήλωση Παρουσίασης του βιβλίου «Από Αύγουστο σε Αύγουστο»της ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη.

Την επιστημονική παρουσίαση έκανε ο Δρ. Πανοηλίας Ευάγγελος, Συντονιστής/Διευθυντής Αναισθησιολογικού Τμήματος Γ. Ν. Σύρου, Μέλος της Επιτροπής Ηθικής & Δεοντολογίας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, και τη Φιλολογική Παρουσίαση η κα Ειρήνη Δράκου, Φιλόλογος, Εντεταλμένη Παιδείας Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Στην Εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν η Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αγγελική Πρίντεζη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Άνω Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος και πολλοί Συριανή, προβλήθηκε χαιρετισμός του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλη και αναγνώστηκε μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’ από τον εκπροχωπήσαντα αυτόν,  Πρωτοπρεσβύτερο Θωμά Συνοδινό, ο οποίος είχε προσκληθεί από τον Δήμαρχο Ερμούπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων