22/06/2024 22/06/2024 Ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνος, Αρχιπλοίαρχος (Μ) κ. Σπυρίδων Μαντής ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΠΝΒ Σύρου Αντιπλοίαρχο κ. Στέλιο Χαραρά (ΠΝ), επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για επίκαιρα κοινωνικά και κοινού ενδιαφέροντος θέματα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή...
22 Ιουνίου, 2024 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2024 - 12:45

Επίσκεψη του Διοικητού του Ναυστάθμου Σαλαμίνος στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Διοικητού του Ναυστάθμου Σαλαμίνος στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνος, Αρχιπλοίαρχος (Μ) κ. Σπυρίδων Μαντής ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΠΝΒ Σύρου Αντιπλοίαρχο κ. Στέλιο Χαραρά (ΠΝ), επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για επίκαιρα κοινωνικά και κοινού ενδιαφέροντος θέματα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή του Ναυστάθμου Σαλαμίνος για την επίσκεψή του, τον συνεχάρη για την υπό του Πολεμικού Ναυτικού προστασία των θαλασσίων συνόρων της Πατρίδος, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ευθυνοφόρο και εθνωφελή αποστολή του και απεδέχθη ασμένως και εγκαρδίως την πρόσκλησή του να ιερουργήσει εν καιρώ ευθέτω στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στον Ναύσταθμο Σαλαμίνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων