28/09/2023 28/09/2023 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, συνοδευόμενος από 20 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του “Αναγέν-νησί μας”, επεσκέφθη σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεο Β΄ και ζήτησαν την ευχή του για την προσπάθειά τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ είχε μαζί τους...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 13:51

Εθιμοτυπική επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, συνοδευόμενος από 20 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του “Αναγέν-νησί μας”, επεσκέφθη σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεο Β΄ και ζήτησαν την ευχή του για την προσπάθειά τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ είχε μαζί τους ωραία και εποικοδομητική συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν και απασχολούν το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τους ευχήθηκε καλή δύναμη, επεσήμανε τη σημασία και την αναγκαιότητα ενότητας και αποφυγής διχαστικών πρακτικών, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι χαίρουν εκτιμήσεως καθώς και τη βεβαιότητά του ότι όλοι θα διακονήσουν με επιτυχἰα το Δήμο και τους Δημότες της Σύρου, από όποια θέσει ο Συριανός λαός τους τοποθετήσει.

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων