25/01/2024 25/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε χθες το πρωί στο τιμώμενο επ` ονόματι της Οσίας Ξένης Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Αχαρνών, στην περιοχή Κάτω Πατησίων Αθηνών, όπου και η Φοιτητική Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως, με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Προϊσταμένου του Ναού, Αρχιμ. Μελέτιου Ζαχαρόπουλου, και του Αρχιμ. Πρόδρομου Σκορδαρά,...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 11:10

Η εορτή της Οσίας Ξένης στο ομώνυμο Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Η εορτή της Οσίας Ξένης στο ομώνυμο Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου στην Αθήνα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε χθες το πρωί στο τιμώμενο επ` ονόματι της Οσίας Ξένης Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Αχαρνών, στην περιοχή Κάτω Πατησίων Αθηνών, όπου και η Φοιτητική Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως, με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Προϊσταμένου του Ναού, Αρχιμ. Μελέτιου Ζαχαρόπουλου, και του Αρχιμ. Πρόδρομου Σκορδαρά, συνευχομένων και Εφημερίων από άλλες Ενορίες των Αθηνών, και την παρουσία πολλών πιστών, από την Αθήνα και τα νησιά των Κυκλάδων.

Τον θείο λόγο κήρυξε διδακτικώτατα ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Πρόδρομος Σκορδαράς.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε την Πίτα του Αγίου Βασιλείου, για τους πιστούς και προσκυνητές του Ναού και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων