13/06/2021 13/06/2021 Δίπλα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στέκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ο οποίος με μήνυμά του τονίζει ότι «η έκβαση αυτής της προσπάθειας δεν ορίζει ούτε προδιαγράφει την κατεύθυνση της ζωής σου. Η εισαγωγή σου σε μία σχολή είναι μεν μία προϋπόθεση για την επαελματική σου επιτυχία, αλλ’ αυτό δεν είναι ούτε δεσμευτικό...
13 Ιουνίου, 2021 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2021 - 10:31

«Ο κύκλος του αγώνα που κάνουμε για τα όνειρά μας δεν κλείνει ποτέ»

Διαδώστε:
«Ο κύκλος του αγώνα που κάνουμε για τα όνειρά μας δεν κλείνει ποτέ»

Δίπλα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στέκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ο οποίος με μήνυμά του τονίζει ότι «η έκβαση αυτής της προσπάθειας δεν ορίζει ούτε προδιαγράφει την κατεύθυνση της ζωής σου. Η εισαγωγή σου σε μία σχολή είναι μεν μία προϋπόθεση για την επαελματική σου επιτυχία, αλλ’ αυτό δεν είναι ούτε δεσμευτικό ούτε απόλυτο…» ενώ χαρακτηριστικά υπογραμμίζει «Ο κύκλος του αγώνα που κάνουμε όλοι για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας δεν κλείνει ποτέ!».

Δείτε το μήνυμά του:

Αγαπητό μου παιδί,

η σκέψη, οι ευχές και οι προσευχές μου, που πάντοτε ευρίσκονταν κοντά σου τη δύσκολη αυτη εκπαιδευτική χρονιά, κατά την οποία η αναγκαστική απουσία σας από τις σχολικές αίθουσες και ο πρωτόγνωρος τρόπος διδασκαλίας δυσχέραναν την εκπαιδευτική διαδικασία, γίνονται τις μέρες αυτές εντονώτερες, καθώς οι κόποι μιας μακροχρόνιας και κοπιώδους προσπάθειας δοκιμάζονται μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που καλώς η κακώς αποτελεί αφετηρία για το ξεκίνημα της νέας σου πορείας.

Συμμερίζομαι την αγωνία σου, αφουγκράζομαι το καρδιοχτύπι σου.

Θέλω, όμως, και να σου τονίσω ότι η έκβαση αυτής της προσπάθειας δεν ορίζει ούτε προδιαγράφει την κατεύθυνση της ζωής σου. Η εισαγωγή σου σε μία σχολή είναι μεν μία προϋπόθεση για την επαελματική σου επιτυχία, αλλ’ αυτό δεν είναι ούτε δεσμευτικό ούτε απόλυτο…

Ο κύκλος του αγώνα που κάνουμε όλοι για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας δεν κλείνει ποτέ!

Με ηρεμία και ψυχραιμία, με εμπιστοσύνη στην Χάρη του Θεού, τον εαυτό σου και τις γνώσεις σου, θα βγαίνεις πάντα νικητής σε κάθε μάχη της ζωής σου!

Σου εύχομαι ολόψυχα «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» και σε διαβεβαιώνω ότι στη ζωή, που τώρα ανοίγεται μπροστά σου, θα βρίσκομαι πάντοτε δίπλα σου, συμπαραστάτης και  βοηθός σου, καμαρώνοντας, μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους σου, για την πρόοδό σου και συγχαίροντας για τις επιτυχίες σου.

Με πατρικές ευχές και αγάπη

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων