29/01/2019 29/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, παρέστη στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Πειραιά, μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα, κατόπιν αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο αποχωρήσας Α/ΓΕΕΘΑ και νυν Υπουργός Εθνικής...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 9:04

Ο Μητρ.Σύρου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, παρέστη στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Πειραιά, μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα, κατόπιν αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.


Ο αποχωρήσας Α/ΓΕΕΘΑ και νυν Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, στην Ημερήσια Διαταγή του ανεφέρθη στο επιτελεσθέν κατά τη θητεία του έργο, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και το ΚΥΣΕΑ για την επιλογή του και συνεχάρη το διάδοχό του, νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο κ. Χρήστο Χριστοδούλου.
Μετά την υποστολή του επισείονος του πρώην και την έπαρση του αναλαμβανοντος Α/ΓΕΕΘΑ, ο κ. Χρηστος Χριστοδούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επιλογή του και υπογράμμισε ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά του με υπευθυνότητα και αξιοκρατία.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Ευ. Αποστολάκη, χαιρέτησε τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Χριστοδούλου και συνεχάρη τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την επί ένα έτος παράταση της ευθυνοφόρου θητείας του στην Αρχηγία του Λιμενικού Σὠματος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων