07/06/2024 08/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε πρωί της Παρασκευής 7ης Ιουνίου 2024 στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου, με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Τζανιδάκη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου Πρωτοπρεσβυτέρου Πέτρου Μαραγκού και του Διακόνου Γεωργίου, και τέλεσε το Μνημόσυνο της ευσεβαστάτης Μυκονίας, γενάρχου, μετά του εκλεκτού ομοζύγου της,...
07 Ιουνίου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2024 - 5:02

Ο Μητροπολίτης Σύρου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε πρωί της Παρασκευής 7ης Ιουνίου 2024 στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου, με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Τζανιδάκη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου Πρωτοπρεσβυτέρου Πέτρου Μαραγκού και του Διακόνου Γεωργίου, και τέλεσε το Μνημόσυνο της ευσεβαστάτης Μυκονίας, γενάρχου, μετά του εκλεκτού ομοζύγου της, πολυμελούς οικογενείας, με μεγάλη και επιτυχή επαγγελματική δραστηριότητα στη Μύκονο, το έργο της οποίας συνεχίζουν επάξια τα παιδιά της.

Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ υπέμνησε την αψευδή επαγγελία του Κυρίου για την ανάσταση των νεκρών και απηύθυνε τις ευχές του προς τους οικογενείς της κεκοιμημένης Μυκονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων