20/04/2024 20/04/2024 Πανδήμως οι Άνδριοι κατέκλυσαν χθες τον Θεομητορικό Ναό της Παναγίας της Θεοσκεπάστου στην παραθαλάσσια περιοχή «Νημποριό» και παρηκολούθησαν την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωροθέου Β’. Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάτηθηκε από Εφημερίους της Χώρας και με την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. , Ιωάννη...
20 Απριλίου, 2024 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024 - 12:19

Πλήθος Ανδρίων πιστών στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην παραθαλάσσια περιοχή «Νημποριό»

Διαδώστε:
Πλήθος Ανδρίων πιστών στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην παραθαλάσσια περιοχή «Νημποριό»

Πανδήμως οι Άνδριοι κατέκλυσαν χθες τον Θεομητορικό Ναό της Παναγίας της Θεοσκεπάστου στην παραθαλάσσια περιοχή «Νημποριό» και παρηκολούθησαν την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωροθέου Β’.

Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάτηθηκε από Εφημερίους της Χώρας και με την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. , Ιωάννη Παππά, των Βουλευτών Κυκλάδων κας Αικατ. Μονογυιού και κ. Μάρκου Καφούρου, του Δημάρχου Αθηναίων, της Επάρχου Άνδρου, του νυν και προοδοιπορησάντων Δημάρχων Άνδρου, των Προϊσταμένων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων και του Πλοιοκτήτου κ. Στεφάνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παραστάντες πιστούς, ευχήθηκε η Παναγία να σκεπάζει και να προστατεύει την Πατρίδα μας, τα νησιά μας και την αγαπημένη μας νήσο Άνδρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων