05/03/2020 05/03/2020 Την πρώτη Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων της Κατανυκτικής Περιόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής τέλεσε απόψε στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ερμουπόλεως ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ και μίλησε καταλήλλως στους πιστούς για την πνευματική και σωματική προετοιμασία τους, διά της νηστείας, της προσευχής, της αγάπης...
05 Μαρτίου, 2020 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 14:27

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ερμούπολη

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ερμούπολη

Την πρώτη Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων της Κατανυκτικής Περιόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής τέλεσε απόψε στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ερμουπόλεως ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ και μίλησε καταλήλλως στους πιστούς για την πνευματική και σωματική προετοιμασία τους, διά της νηστείας, της προσευχής, της αγάπης και της αλληλοσυγχωρήσεως, στην υποδοχή των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων