16/09/2022 16/09/2022 Κλιμάκιο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης υποδέχτηκε χθες στο Επισκοπείο Εμουπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεο Β‘. Ο Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Κυκλάδων και Ερμούπολης συζήτησαν με τον σεβασμιώτατο αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα. Ο Ποιμενάρχης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ήθος...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:44

Σύρου Δωρόθεος: Άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Διαδώστε:
Σύρου Δωρόθεος: Άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Κλιμάκιο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης υποδέχτηκε χθες στο Επισκοπείο Εμουπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεο Β‘. Ο Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Κυκλάδων και Ερμούπολης συζήτησαν με τον σεβασμιώτατο αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα.

Ο Ποιμενάρχης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ήθος και το φρόνημα των στελεχών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Σύρο και την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καλωσόρισε τον Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και του ευχήθηκε πλήρη επιτυχία στην αποστολή του.

Από την πλευρά του ο Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ και ζήτησε την ευλογία της Εκκλησίας στο ευθυνοφόρο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων