27/03/2023 27/03/2023 Στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ ο άρτι προαχθείς σε Υποναύαρχο μέχρι τούδε Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος κ. Ιάκωβος Γκίζης, επί τη αναχωρήσει του για τα νέα καθήκοντά του στο Υπουργείο Ναυτιλίας και τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τους καθώς και για τη στήριξή του προς το Λιμενικό Σώμα...
27 Μαρτίου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2023 - 15:44

Tον Σύρου Δωρόθεο επισκέφθηκε ο υποναύαρχος Ιάκωβος Γκίζης

Διαδώστε:
Tον Σύρου Δωρόθεο επισκέφθηκε ο υποναύαρχος Ιάκωβος Γκίζης

Στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ ο άρτι προαχθείς σε Υποναύαρχο μέχρι τούδε Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος κ. Ιάκωβος Γκίζης, επί τη αναχωρήσει του για τα νέα καθήκοντά του στο Υπουργείο Ναυτιλίας και τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τους καθώς και για τη στήριξή του προς το Λιμενικό Σώμα και προς το πρόσωπό του.

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄τον συνεχάρη για την προαγωγή του, τον ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ευθυνοφόρο αποστολή του.
Ακολούθως, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ ο Αντιδήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαος Φωτεινιάς, ο οποίος του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ζήτησε την ευχή του. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τον ευχαρίστησε για την καλή και αποδοτική συνεργασία που είχε μαζί του ως επί σειράν έτών μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου Σύρου-Ερμούπολης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τέλος, τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ επεσκέφθη εθιμοτυπικά και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διατελέσας Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός, ο οποίος του ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του. Ο Σεβασμιώτατος τον ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία που είχε μαζί του, κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας και του ευχήθηκε, ωσαύτως, καλή επιτυχία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων