24/02/2024 24/02/2024 Από τη Γέφυρα του πλοίου «FAST FERRIES ANDROS» ερρίφθησαν στη θάλασσα στέφανοι στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», πριν 41 χρόνια. Με τη συμπλήρωση 41 ετών από το τραγικό ναυάγιο του Ο/Γ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τον Φεβρουάριο του 1983, στη Γέφυρα του πλοίου «FAST FERRIES ANDROS» και στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου τελέσθηκε...
24 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2024 - 11:37

Τρισάγιο για τα θύματα του ναυαγίου της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», πριν 41 χρόνια

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τα θύματα του ναυαγίου της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», πριν 41 χρόνια

Από τη Γέφυρα του πλοίου «FAST FERRIES ANDROS» ερρίφθησαν στη θάλασσα στέφανοι στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», πριν 41 χρόνια.

Με τη συμπλήρωση 41 ετών από το τραγικό ναυάγιο του Ο/Γ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τον Φεβρουάριο του 1983, στη Γέφυρα του πλοίου «FAST FERRIES ANDROS» και στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου τελέσθηκε τρισάγιο από τους Εφημερίους της Άνδρου, Αρχιμ. Αντώνιο Χορευτή, ο πατέρας του οποίου ήταν μεταξύ των θυμάτων, και Πρωτοπρ. Παναγιώτη Μανιδάκη, στη μνήμη των πνιγέντων ναυτικών και της τραγικής μητέρας με τα παιδιά της.

Μετά το τέλος του Τρισάγιου, ερρίφθησαν στέφανοι στη θάλασσα από τον Αρχιμ. Αντώνιο Χορευτή, τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, τον Αντιδήμαρχο Κορθίου Σπύρο Τσαούση και τον Πλοίαρχο του πλοίου κ. Ηλία Βερβενιώτη.

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων