22/02/2019 22/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συμμετέσχε και υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου Επιτροπής, μετά πλειάδος Αρχιερέων, στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Ερμουπολίτη Μητροπολίτου Γλυφάδας κυρού Παύλου (Τσαούσογλου), που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και...
22 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2019 - 8:21

Τρισάγιο για τον μακαριστό κυρό Παύλο στην Ερμούπολη

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό κυρό Παύλο στην Ερμούπολη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συμμετέσχε και υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου Επιτροπής, μετά πλειάδος Αρχιερέων, στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Ερμουπολίτη Μητροπολίτου Γλυφάδας κυρού Παύλου (Τσαούσογλου), που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’ .


Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέφερε στους οικογενείς του αειμνήστου Ιεράρχου, το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας και τον Μακαριώτατο Τοποτηρητή της τα κατ’ άνθρωπον συλλυπητήρια του ιερού Κλήρου και του λαού της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής.


Κατά την ώρα της Εξοδίου Ακολουθίας του, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, στο ιερό Βήμα του οποίου και παρά τους πόδας των αειμνήστων Αρχιμανδριτών Γρηγορίου Μαραγκού και Τιμοθέου Δράγαση ο μεταστάς μαθήτευσε στο Χριστό και την Εκκλησία, ετελέσθη Τρισάγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων