24/08/2019 24/08/2019 Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από εκείνη τη «μαύρη» ημέρα που 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη μνήμη των 25 θυμάτων που πέθαναν λίγο έξω από το χωριό Αρτέμιδα τέλεσε σήμερα το πρωί το καθιερωμένο μνημόσυνο, στην στροφή του θανάτου στην Αρτέμιδα Ζαχάρως. Από νωρίς το πρωί...
24 Αυγούστου, 2019 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2019 - 16:04

Ημέρα μνήμης για τα 49 θύματα της φωτιάς στην Ηλεία

Διαδώστε:
Ημέρα μνήμης για τα 49 θύματα της φωτιάς στην Ηλεία

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από εκείνη τη «μαύρη» ημέρα που 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη μνήμη των 25 θυμάτων που πέθαναν λίγο έξω από το χωριό Αρτέμιδα τέλεσε σήμερα το πρωί το καθιερωμένο μνημόσυνο, στην στροφή του θανάτου στην Αρτέμιδα Ζαχάρως.

Από νωρίς το πρωί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των θυμάτων αλλά και απλός κόσμος επισκέπτονται το σημείο, αφήνοντας ένα λουλούδι στο σημείο που έχασαν την ζωή τους άδικα τόσοι άνθρωποι.

Το απόγευμα στις 19.00, θα τελεστεί και δεύτερο μνημόσυνο από τους συγγενείς των θυμάτων χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομου, στην στροφή του θανάτου στην Αρτέμιδα Ζαχάρως και στο εκκλησάκι της οικογένειας του Γιώργου Παρασκευόπουλου.

Του τραγικού πατέρα που έχασε μέσα στις φλόγες τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, την σύζυγο και την μητέρα του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων