22/01/2022 22/01/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση και με την ευχή του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα “Δίνεις λίγο αίμα – Δίνεις πολλή ζωή”, με σκοπό την ενίσχυση της Αιμοληψίας της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς οι ανάγκες για αίμα σήμερα καλύπτονται οριακά, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου από τις 10πμ έως...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 20:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 20:17

Αιμοδοσία αγάπης στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας

Διαδώστε:
Αιμοδοσία αγάπης στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση και με την ευχή του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα “Δίνεις λίγο αίμα – Δίνεις πολλή ζωή”, με σκοπό την ενίσχυση της Αιμοληψίας της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς οι ανάγκες για αίμα σήμερα καλύπτονται οριακά, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου από τις 10πμ έως τη 13:00.

Η Ιερά Μητρόπολη καλεί όλους τους αιμοδότες, αλλά και όσους για πρώτη φορά θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή της τοπικής μας Εκκλησίας, να προσέλθουν την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, (Σκληβανιώτη 5) και να προσφέρουν αίμα.

“Η Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης που απορρέει από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, ο οποίος δια της λογχευθείσης πλευράς Του επί του Τιμίου Σταυρού ζωογονεί με το Πανάγιο Αίμα Του, κάθε άνθρωπο που μεταλαμβάνει σε κάθε Θεία Λειτουργία και μεταγγίζει την αληθινή Ζωή. Προέκταση της Θείας Οικονομίας είναι η δική μας έμπρακτη εφαρμογή της αγάπης προς τον πλησίον. Δυστυχώς, όμως και εμείς οι Χριστιανοί που οφείλουμε να ομοιάσουμε με τον «Αιμοδότη» Χριστό μας, αδιαφορούμε και δεν δίνουμε ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας”, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας θα βρίσκεται εκεί από τις 10 έως τη 13:00 το μεσημέρι. Επίσης όποιος θέλει να προσφέρει και δεν μπορεί να παραστεί την Κυριακή μπορεί να προσέλθει στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (καθημερινά 9.00-13.00 και απογεύματα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 με 20.00 όπως και το Σάββατο 10.00-13.00 το μεσημέρι) και να προσφέρει για την Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Θα τηρηθούν όλα τα πρoβλεπόμενα μέτρα υγειονομικού πρωτοκόλλου COVID-19.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων