22/12/2021 22/12/2021 Στην σκέπη της Εκκλησίας βρήκαν την αρωγή και τη στήριξη αυτό το διάστημα που μένουν χωρίς δουλειά οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Λαμίας που λόγω μη εμβολιασμού τους βρίσκονται σε αναστολή. Με επιστολή τους -δεύτερη στην σειρά- οι υγειονομικοί εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, προκειμένου να του εκφράσουν την...
22 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2021 - 21:28

Δεύτερη ευχαριστήρια επιστολή των υπό αναστολή υγειονομικών στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Δεύτερη ευχαριστήρια επιστολή των υπό αναστολή υγειονομικών στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Στην σκέπη της Εκκλησίας βρήκαν την αρωγή και τη στήριξη αυτό το διάστημα που μένουν χωρίς δουλειά οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Λαμίας που λόγω μη εμβολιασμού τους βρίσκονται σε αναστολή. Με επιστολή τους -δεύτερη στην σειρά- οι υγειονομικοί εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, προκειμένου να του εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους που στέκεται δίπλα τους, αν και ξεχασμένοι από όλους τους άλλους.

Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής τους αναφέρει:

«Οι άγιες ημέρες πλησιάζουν και οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου με αγάπη και ανιδιοτέλεια -δύο έννοιες σημαντικές για την ζωή μας και την κοινωνία- στις οποίες έδωσε πραγματικό περιεχόμενο για δεύτερη φορά ο δεσπότης της καρδιάς μας ,σεβασμιώτατος Συμεών .Στάθηκε δίπλα μας με κάθε τρόπο, ανταποκρινόμενος σε κάθε κάλεσμα , φάρος ελπίδας, ανθρωπιάς και προσφοράς, βοηθώντας ψυχικά,οικονομικά και υλικά τους ξεχασμένους υγειονομικούς <<ήρωες>> του Γ.Ν Λαμίας , οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναστολή ζητώντας και διεκδικώντας τα αυτονόητα για την ζωή τους.Ξεχασμένοι δε, από όλους τους τοπικούς ,διοικητικούς και πολιτικούς φορείς αυτής της πόλης, οι οποίοι για μια ακόμη φορά μένοντας σε υποσχέσεις κατόρθωσαν να φανούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Οι υγειονομικοί του Γ.Ν Λαμίας που συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναστολή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων